Partiolippukunta Kirkkonummella

Tule mukaan toimintaan!

Lippukunnan jäseneksi pääsee täyttämällä sähköisen jäsenhakemuksen tästä. Jos ilmoitat alaikäistä lasta partioon, muistathan lisätä lapselle huoltajan sinisestä napista ”Lisää huoltaja”. Kaikki tiedotus kuten retket ja leirit lähetetään huoltajan sähköpostiin.
Merkitsethän lisätietoja-kohtaan, jos partiolaisella on allergioita. Partiokokouksissa ja retkillä voidaan ottaa valokuvia partiojulkaisuja varten. Jos kuvaamisen haluaa kieltää, ilmoitathan siitä hallitukselle, hallitus@kantvikintulentekijat.fi

Mitä ikinä mietityttääkin, ota rohkeasti yhteyttä, täältä löytyy ryhmien kokousajat sekä johtajien yhteystiedot. Partio on hauska harrastus, siksi myö konkaritkin tätä tehdään!

Tervetuloa!

Johtajatulet

Mitä partio on?

Partiossa leikitään, lauletaan ja touhutaan yhdessä. Tutustutaan toisiin sekä ympäröivään maailmaan. Seikkaillaan omalla porukalla, selätetään haasteita ja naureskellaan kommelluksille. Partio on elämää ja seikkailua. Ota rohkeasti yhteyttä tai vain saavu paikalle partiokokoukseen

Aikuisena partioon?

Aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan – pestejä ja johtaja tehtäviä riittää.
Voit olla aikaisemmin toiminut partiossa, mutta tämä ei ole edellytys.

Toivomme sudenpentujen ja vartiolaisten vanhemmilta valmiutta joskus osallistua toimintaan tai auttamaan tai tukemaan siinä, kukin haluamallaan ja omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

Lippukunnan perustajaporukka koostuu nuorten partiolaisten työssäkäyvistä vanhemmista. Lähdimme perustamistehtävään sillä mielellä ja siinä uskossa, että partiotoiminnasta saadaan mielekästä, tasokasta ja turvallista, kun siinä on riittävän laaja ja syvä taustatuki. Näin tehtäviä ja vastuita voidaan jakaa eikä kukaan tuuperru ylivertaisen urakan alle.

Vanhempien rooli on ennen kaikkea toiminnan mahdollistajan rooli. Tähän rooliin kuuluu se, että joskus lähdetään kilpailuvartion huoltajaksi, retkelle valvojaksi tai kuljettajaksi, Joulujuhlaan kahvinkeittäjäksi, kukin voimien ja edellytysten mukaan.

Mielestämme kevyt nakittaminen on perusteltua jo siksikin, että toimintaan osallistuminen on yleensä todella hauskaa ja sillä on lisäksi omalle lapsellenne suuri merkitys!